Hava Durumu

Şimdi birlik zamanı

'Veda-Vefa-Birlik' adı verilen iftar organizasyonunun tanıtımı dün yapıldı. 6 bin kişiye ev sahipliği yapması planlanan iftarda Yeşil Beyazlı camianın silkinerek yeniden ayağa kalkması için birlik çağrısı yapılması amaçlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şimdi birlik zamanı

Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor camiası 1 Haziran'da önemli bir etkinlik için emektar Atatürk Stadı'nda buluşacak. Bursaspor yönetimi, Divan ve Vakıf üyelerinin oluşturduğu komite Yeşil Beyazlı kulübün 54'üncü kuruluş yıldönümünde 'Dünden, Bugüne ve Geleceğe Sahip Çıkıyor' sloganıyla 'Veda-Vefa-Birlik' adı verilen iftar organizasyonunda bir araya gelecek. Organizasyonun tanıtım toplantısı Başkan Ali Ay, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, vakıf üyeleri ve eski kaptanların katılımıyla Medya Restoran'da yapıldı. Organizasyonla ilgili konuşan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bursa Valisi İzzetin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'la yaptıkları görüşmeler neticesinde bu anlamlı organizasyonu yapmaya karar verdiklerini açıkladı.

ATATÜRK STADI'NA VEDA

Tanıtım toplantısında 1 Haziran'daki organizasyona kent protokolü, siyasiler, Bursaspor'a hizmet etmiş, eski başkan, yönetim kurulu üyeleri, forma giyen futbolcular, genel kurul üyeleri, yerel ve ulusal medya temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, kulüp başkanlarının davet edileceği ayrıca, yaşamlarını yitiren Bursaspor'a hizmet etmiş isimlerin ise birinci dereceden yakınlarının iftara katılmalarının isteneceği bilgisi paylaşıldı. Başkan Ali Ay, "Hepimiz biliyoruz ki; şampiyon olduğumuz seneden bu yana birlik ve beraberliğimizde maalesef azalma oldu. Vefa ve veda çok önemli ama bence birliğe çok ihtiyacımız var. Bizim için en önemli unsur birliktelik" diye konuştu. Yaklaşık 6 bin kişinin katılım göstermesi planlanan iftar organizasyonunun ayrıca Atatürk Stadı'na da veda anlamı taşıyacağına vurgu yapıldı.

Bir vefa göstereceğiz

Organizasyon komitesinin başında yer alan Şenol Dolar ise amaçlarının geçmişte kulübe emek veren büyükleri yad etmek olduğunu söyledi. Şenol Dolar, "Belki son defa Atatürk Stadı'nda hep beraber olacağız. Dualarımız ile dilek fenerlerini gökyüzüne bırakarak bir vefa göstereceğiz. Bursasporumuzda birlik ve beraberlik ruhunu oluşturmak istiyoruz" dedi.

6 Ağustos'ta açılış var

Basın toplantısında 2009-10 sezonundan bu yana yapılmayan sezon açılış organizasyonlarına da yeniden başlanacağı bildirildi. Bu sezonki açılışın 6 Ağustos'ta yapılmasının planlandığı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.