Hava Durumu

Şimdi kenetlenme zamanı

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Topçu, Bursaspor'un 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesiyle ilgili, ''Şimdi kenetlenme ve Bursaspor'un yanında yer alma zamanıdır'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2012 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2012 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şimdi kenetlenme zamanı


Topçu, yaptığı yazılı açıklamada, bonservis bedelinin geç ödenmesi gerekçesiyle Bursaspor'a UEFA Tahkim Kurulu'nca 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verilmesini ''kabul edilemez bir hata'' olarak gördüklerini kaydetti.

Bursaspor'un genel kurulu öncesinde sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Topçu, şöyle devam etti:

''Şimdi kenetlenme ve Bursaspor'un yanında yer alma zamanıdır. Kalbinde Bursaspor sevgisi taşıyan herkes el birliğiyle, takıma yardımcı olmalıdır. Kime ne görev düşüyorsa yapmalıdır. Herkes taşın altına elini koymalıdır. Çünkü bu süreçte sadece Bursaspor değil, tüm Bursa kaybedecektir.''

Topçu, Bursaspor Kulübü yönetiminin UEFA Tahkim Kurulu kararına karşı mutlaka hukuk mücadelesine başlayacağını belirterek, Bursa'daki diğer kent dinamiklerini de Bursaspor'a sahip çıkmaya ve kulüp yönetimine destek olmaya çağırdı.

Cezanın sadece Bursaspor'a verilmediğini kaydeden Topçu, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Bursaspor'un hakkının korunmasında aktif rol almasını istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.