Hava Durumu

Şimdi sıra Bursaspor'da

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vakıfköy'de projelendirilen spor lisesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şimdi sıra Bursaspor'da

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sönmez Medya'ya yaptığı ziyarette Bursaspor'la ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Vakıfköy'de projelendirilen spor lisesi ile ilgili konuşan Edebali, "Vakıfköy Tesisleri Yıldırım ilçesinde. Bursaspor'un bütün hatıralarının, başarılarının olduğu Vakıfköy bizim için de çok önemli ve değerli. Biz oranın önce geçtiğimiz yıl planlarını yeniden yaptık. Bursasporumuza da katkı olsun diye belirli bölgelere yapılaşma yetkileri verdik. Konut değil, ticari sosyal alanlar anlamında... Bir kısmını da eğitim alanı ilan ettik. Bizim hayalimiz bir spor okulu kurmak. Ali Ay başkanımızla birlikte takip ediyoruz. Mimarisi de çok farklı bir okul olacak. Normal bir liseye benzemiyor. Projeleri bittikten sonra onların görüştüğü hayırseverler de var. Ticaret Sanayi Odası'nın da desteği olacak. Proje 1 ay sonra tamamlanacak. Projeyi ve ruhsatını biz üstlendik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.