Hava Durumu

Şimdilik tehlike yok

Sezon başında 9 puanı silinen Eskişehirspor'un 6 puanının daha silinmesi akıllara Bursaspor'daki durumu getirdi. Finansal Fair Play kriterlerini yerine getiremeyen Yeşil Beyazlılar'ın şimdilik bir tehlikeyle karşılaşma durumunun olmadığı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2020 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2020 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şimdilik tehlike yok

SÖZ KONUSU DEĞİL

Geçmiş dönem borçlarıyla ilgili sıkıntılı yaşayan kulüplerden Eskişehirspor'un sezon başında 9, sonrasında da 6 puanı silinmişti. Bursaspor'un da Finansal Fair Play kriterlerini yerine getirmediğinden 3 puanı silinmişti. Eskişehirspor'un Ruud Boffin'deki ödeme krizinin benzeriyle daha önce forma giyen oyuncularıyla sıklıkla yaşayan Bursaspor'un şu an için Kırmızı Siyahlılar'ın içinde bulunduğu durumla karşılaşma ihtimalinin söz konusu olmadığı açıklandı.

KURTULUŞ SÜPER LİG

Bursaspor'dan alacaklı durumda bulunan tüm futbolcularla hukuksal mücadelenin verildiği belirtilirken, bürokratik işlemlerin sürdüğü, kulübe dava aşamasında olunan oyuncularla ilgili bir ihtarname ya da ödeme emri gelmediği bildirildi. Şu an için puan silme ya da başka bir yaptırım tehlikesinin söz konusu olmadığına dikkat çekilirken, takımın Süper Lig'e çıkması halinde elde edilecek gelirle bu ekonomik yaptırımların ortadan kalkacağına vurgu yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.