Hava Durumu

Simge Sağın'dan dekoltesine gelen yoruma sert tepki!

Şarkıcı Simge Sağın, ip askılı mini elbisesiyle verdiği pozuna sosyal medya hesabından "Simental inek gibi" yorumunu yapan takipçisine sinirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2019 23:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2019 23:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Simge Sağın'dan dekoltesine gelen yoruma sert tepki!

Geçtiğimiz aylarda yeni klibi için imaj değişikliğine giderek saçlarını sarıya boyatan başarılı şarkıcı Simge Sağın, sarı saçlarına daha fazla dayanamadı. Sağın, kısa bir süre sonra siyah saçlarına geri dönmüştü. Ünlü şarkıcı, yeni halini sosyal medya hesabından, "Günaydın. Ben özüme döndüm, bir haber vereyim dedim" notuyla yayınlamıştı.

TAKİPÇİSİNİN YORUMUNU GÖRÜNCE DAYANAMADI

Sosyal medyayı aktif kullanan güzel şarkıcı geçtiğimiz akşam konserinden cesur kıyafetyle verdiği pozları paylaştı. ip askılı mini elbisesiyle hayranlarıyla buluşan Sağın, Instagram'dan iltifat dolu yorumlar aldı. Ancak 38 yaşındaki şarkıcı gelen bir yorum üzerine kendini tutamadı.

Bir sosyal medya kullanıcısı paylaşımın altına "Simentel inek gibi" yorumunu yaptı. Başka bir kullanıcının tepki verdiği yoruma Sağın, "Kendi yazdığına ve karakterine dışarıdan bakabilse arkadaşımız belki kendinden utanır ama nerede! Sürekli sözlü şiddet, kıskançlık ya da işsizlik.

Her ne sebepte ise olmamış karakterlerle yaşıyoruz hayatı. Bunları ciddiye almamayı çoktan öğrendim Allah'tan. Onları kendi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum, anca buradan yazar gazlarını çıkartırlar işte" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.