Hava Durumu

Sinan Gümüş Fenerbahçe'de! 3 yıllık kontrat...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak'ın ardından Sinan Gümüş'ü de kadrosuna kattığı iddia edildi. İsmi Trabzonspor ve Galatasaray'la da anılan 26 yaşındaki futbolcunun Sarı Lacivertli ekiple 3 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2020 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2020 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinan Gümüş Fenerbahçe'de! 3 yıllık kontrat...

Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Takımdaki yerli kalitesini artırmak isteyen ve Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin ile Gökhan Gönül'ü kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirdi. Sarı Lacivertli ekip, Antalyaspor'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Galatasaray ile Trabzonspor'un da listesinde yer alan Sinan Gümüş'ü kadrosuna kattı.

TRT Spor'un son dakika haberine göre; 26 yaşındaki futbolcu, Sarı Lacivertli ekiple 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. 2014-2019 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen ve 5 yıllık maceranın ardından Genoa'ya giden Sinan, İtalyan ekibinde beklentilerin uzağından kalmıştı. Devre arası geldiği Antalyaspor'da yeniden doğan 26 yaşındaki hücumcu, çıktığı 9 lig maçında 5 gol, 1 asistlik bir performans sergilemişti.

Genoa ile sözleşmesini feshedecek olan Sinan, Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Filip Novak'ın ardından Fenerbahçe'nin 5. transferi olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.