Hava Durumu

Sinan Oğan'a kürsüde saldırı... 1 kişi gözaltında

MHP'den ihraç edilmek istenen Sinan Oğan bir konferans için gittiği Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir kişinin saldırısına uğradı. Oğan saldırıyı yara almadan atlattı. Olaya ilişkin Ömer Faruk Yıldırım adlı kişi akşam saatlerinde Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yıldırım'ın polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2017 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2017 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinan Oğan'a kürsüde saldırı... 1 kişi gözaltında

MHP'den ihraç edilen ve referandum için 'hayır' çalışması yürüten siyasilerden Sinan Oğan, bir konferans için gittiği Bahçeşehir Üniversitesi'nde konuşma yaparken bir kişinin saldırısına uğradı.

Sinan Oğan konuşmasında yeni gelen sistemde iki partinin Meclis'in dışına itileceğini belirterek, bu sistemin önünü MHP'nin açtığını söyledi. Oğan, "MHP'li biri kendi partisinin kapatılmasına neden evet desin" diye sorduğu sırada "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganıyla kürsüye atlayan bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Şahıs salondaki güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi. Saldırının ardından Sinan Oğan tekrar kürsüye çıkarak konuşmasına devam etti ve "Bu genç arkadakışımızı kandırıp buraya gönderen aslında partimize zarar veriyor" dedi. Oğan, konuşmasını Periscope'tan canlı olarak yayınladı. Böylece gerçekleşen saldırı kameralara da yansıdı.

Yaşananlarla ilgili Meral Akşener twitter hesabından "Sn Sinan Oğan'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Referandumda evet diyenlere herşey mübah, hayır deme hakkını kullanana saldırı" açıklaması yaptı.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Olaya ilişkin Ömer Faruk Yıldırım adlı kişi akşam saatlerinde Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yıldırım'ın polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.