Hava Durumu

Sinan Şamil Sam anısına yapılan heykele tepki yağıyor

Dokuz defa Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye adına 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazanan başarılı boksör Sinan Şamil Sam adına yapılan heykel büyük tepki çekti. Mersin'de bulunan heykel sosyal medyada eleştirilere hedef oldu. Eseri anlamlandıramayan vatandaşlar 'Hamamcı boksör' ve 'tantuni kral' gibi güzellemeler yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinan Şamil Sam anısına yapılan heykele tepki yağıyor

Efsane sporcuları ölümsüzleştirmek adına yapılan eserler takdir gördüğü gibi bazen de büyük tepki çekiyor. Mersin'de Sinan Şamil Sam'ı ölümsüzleştirmek adına yapılan heykel büyük eleştiri topladı. Heykeli Şam'a benzetemeyen vatandaşlar ve sosyal medya kullanıcıları, eserin o noktadan kaldırılmasını istiyor.

"HAMAMCI BOKSÖR"

Mersin yerel basınından mersinimecehaber.com, şehir halkının gösterdiği tepkilere haberinde yer verdi. Vatandaşların bazılarının 'hamamcı boksör' kimisinin de 'tantuni kral' güzellemesi yaptığı belirtildi. Bir süredir kentin merkezinde bulunan heykelin kaldırılmamasına da tepki gösteriliyor. Sosyal medyada eseri görüp 'Şu heykel işini bırakın, gelin size iş vereyim taş duvar yapın. Bu nasıl bir işkencedir. Yahu ' yorumunu yapanlar da oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.