Hava Durumu

Sınıfta ilişkiye girmişler! "Her gün zaman sınırı tanımaksızın..."

ABD'de bir öğretmenin 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmesinin detayları ortaya çıkıyor. 27 yaşındaki Brittany Zamora'nın "her gün zaman sınırı tanımaksızın" görüşmek istediği çocukla, bir sınıfta birlikte olduğu açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sınıfta ilişkiye girmişler! "Her gün zaman sınırı tanımaksızın..."

13 yaşındaki oğullarının telefonuna bir yazılım yükleyen ailesi, 27 yaşındaki öğretmenBrittany Zamora'dan gelen mesajları görünce şoke oldu. Çünkü mesajlarda, oğullarının ABD'nin Arizona eyaletindeki Las Brisas Academy İlköğretim Okulu'nda ve okul dışında öğretmeniyle cinsel ilişkiye girdiği apaçık bir şekilde belli oluyordu.

Ailenin şikâyeti üzerine polis, evli öğretmeni geçen hafta gözaltına aldı. Okuldaki öğrencilerin aileleri, yerel basına verdikleri röportajlarda, olaydan dolayı sarsıldıklarını belirttiler.

Bugün mahkeme tutanaklarına erişen Amerikan basını, olayın detaylarını okuyucularla paylaştı. Kayıtlara göre, 1 Şubat ve 8 Mart arasında öğretmen ve öğrencisi üç kere cinsel ilişkiye girdi. Ayrıca çocuğu kendi arabasında da istismar etti.

Zamora ve çocuğun birbirlerine çıplak fotoğraflarını göndermesi de kayıtlarda yer aldı.

Mesajlaşmalarda öğrencinin, öğretmeniyle tekrar cinsel ilişkiye girmek istediğini söylemesi ve kadının "Biliyorum bebeğim, seni her gün zaman sınırı tanımaksızın istiyorum. Eğer işimi bırakıp seninle bütün gün cinsel ilişkiye girebilseydim, yapardım" demesi de yer alıyor.

Perşembe yakalandıktan sonra Cuma günü mahkemeye çıkartılan kadın için 250 bin dolar kefalet bedeli belirlendi. Hapishanede tutulan Zamora'nın cezası henüz belirlenm

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.