Hava Durumu

Sırbistan Türkiye maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Sırbistan Türkiye maçı için geri sayım başladı. Milli maç için heyecan giderek artıyor. Futbolseverler heyecanla bu akşam gerçekleşecek olan karşılaşmayı bekliyorlar. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Sırbistan ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Peki Sırbistan Türkiye maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte merak edilen soruların yanıtları

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2020 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2020 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sırbistan Türkiye maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Sırbistan Türkiye maçı için nefesler tutuldu. Sırbistan Türkiye karşılaşması 6 Eylül'de gerçekleşecek. Milli maç Rajko Mitic Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma saat 21:45'te başlayacak. Maç TRT 1'den yayınlanacak.

SIRBİSTAN-TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Sırbistan Türkiye maçı 6 Eylül'de gerçekleşecek. 21:45'te başlayacak olan karşılaşma TRT 1'den yayınlanacak. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Sırbistan ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Kulbakov'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Viktor Shimusik olacak.

Sırbistan ile Türkiye arasındaki karşılaşma Rajko Mitic Stadı'nda oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.