Hava Durumu

Şırnaklı çocuk, İzmirli çocuklara oyuncak gönderildi

Şırnak'ta 'Oyuncaklarımızı paylaşalım, çocukları mutlu edelim' sloganıyla başlatılan kampanyada toplanan oyuncaklar İzmir'deki depremzede çocuklara gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2020 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2020 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şırnaklı çocuk, İzmirli çocuklara oyuncak gönderildi

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından tüm ülke kenetlenirken, yaralar da sarılmaya başlandı. Bu kapsamda Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce kent genelinde 'Oyuncaklarımızı paylaşalım, çocukları mutlu edelim' sloganıyla başlattığı kampanyada toplanan oyuncaklar, İzmirli depremzede çocuklara gönderildi.

Şükrü Geliş İmam Hatip Ortaokulu'ndaki öğrencilerin başlattığı kampanyaya destek vermek için okulu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, toplanan oyuncukların depremzede çocuklara dağıtılması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderdiklerini ifade etti. Şener, "İzmir depreminde afete uğrayan evleri yıkılan ya da şu aşamada evsiz kalan çocuklarımıza her yerden çok büyük yardımlar geliyordur. Şırnak'taki çocuklarımız da oradaki gençlerimize, çocuklarımıza 'Biz de varız, yanınızdayız' demek adına oyuncaklarını paylaşıyorlar. Oyuncaklarımızın çoğu annelerin ördüğü, kendilerinin yaptığı, kadınlarımızın ürettiği oyuncaklar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.