Hava Durumu

Sivas'ta yanmış erkek cesedi bulundu

Sivas’ta, yakılarak 4 ayrı yere parçalar halinde gömülmüş erkek cesedi bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2012 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2012 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sivas'ta yanmış erkek cesedi bulundu

Gelen ihbarı değerlendiren Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, biri kadın iki kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin ifadelerine göre, Karşıyaka Mahallesi yakınlarında jandarma ekipleri ile birlikte ceset araması yapan ekipler, yapılan aramada yakılarak 4 ayrı yere parçalar halinde gömülmüş erkek cesedi buldu. Bölgede bulunan ceset parçaları toplanarak incelenmek üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin, yakılarak parçalara bölünüp toprağa gömüldüğü öğrenildi.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Sivas’ta, yakılarak parçalar halinde gömülmüş halde bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, kentte yakılarak öldürüldükten sonra 4 parça halinde araziye gömülen cesedin 37 yaşındaki M.K.’ye ait olduğunun belirlendiği bildirildi. Açıklamada, M.K.’nın yakınlarının polise kayıp başvurusunun yapması üzerine polis ekiplerinin araştırma yaptığı ve olayla ilgili M.Y.’nin (22) ifadesine başvurulduğu kaydedildi. M. Y. isimli kadının verdiği ifadeler doğrultusunda A.Ö. (36) ile Y.D.’nin (22) de gözaltına alındığının bildirildiği açıklamada, şüphelilerin M.K.’yi öldürdükten sonra parçalara ayırıp araziye gömdüklerini itiraf ettikleri belirtildi.

Açıklamada; şüphelilerden A.Ö. ve M.Y.’nin yer göstermesinin ardından yapılan araştırmada cesedin bulunduğu yerden çıkarılarak alınan örneklerin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği, konuyla ilgili olarak mağdur ve şüpheli M.Y. ile şüpheliler A.Ö. ve Y.D. hakkında ‘Kasten adam öldürme’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Yağma’, ‘Cinsel saldırı’, ‘Tehdit’, ‘Mala zarar verme’ ve ‘Konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlarıyla soruşturma açıldığı bildirildi.

Ayrıca şüphelilerin gözaltı sürelerinin 1 gün daha uzatıldığı ve yarın adli mercilere sevk edileceği ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.