Hava Durumu

Sivasspor'dan Beşiktaş maçı sonrası hakeme olay gönderme

Süper Lig'de oynanan Beşiktaş maçı sonrası Sivasspor, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'e tepki gösterdi. Resmi hesaptan fotoğraf paylaşan kırmızı beyazlılar, hakemi siyah beyaz olarak gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2020 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2020 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sivasspor'dan Beşiktaş maçı sonrası hakeme olay gönderme

Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş maçının ardından hakem Arda Kardeşler ile ilgili çok tartışılacak bir paylaşım yaptı.

Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor, deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 yenildi. Siyah-beyazlıların 19. dakikada Güven Yalçın'la kaydettiği golün öncesinde Rosier'in taç çizgisinde topukla verdiği pas ise tartışmalara yol açtı.

Sivassporlu futbolcular Güven'in golü sonrasında uzun süre bir önceki pozisyonda Rosier'in topu taçtan çevirdiğine dair itirazlarda bulundularsa da VAR incelemesi sonrasında orta hakem Arda Kardeşler golün geçerli olduğuna hükmetti.

SİYAH BEYAZ OLARAK PAYLAŞTILAR

Maçtan 3-0 yenik ayrılan Sivasspor, maçın ardından sosyal medya hesaplarından hakem Arda Kardeşler'e imalı bir paylaşımda bulundu.

Maçın skor tabelasını ve futbolcular ile hakemin olduğu fotoğrafı paylaşan kırmızı-beyazlı kulüp müsabakanın hakemi Arda Kardeşler'i siyah-beyaza çevirdi. Yapılan bu paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.