Hava Durumu

Sivasspor maçına 3 puan için çıkağız

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Pazar günü oynayacakları Sivasspor maçına 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2014 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2014 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sivasspor maçına 3 puan için çıkağız

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında pazar günü oynanacak Sivasspor maçı öncesi Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe mağlubiyetini geride bıraktıklarını dile getiren Buz, ilk yarıda ve ikinci yarıda farklı bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Sivasspor'a konsantre olduklarını vurgulayan Buz, “Şuan 34 puandayız. Futbolcularımız ve biz durumumuzu biliyoruz. Sivasspor maçına kesinlikle galibiyet için çıkıyoruz. Sivasspor iyi bir çıkış yaptı, sonra geriledi. Takım olarak iyi bir takım. Burhan özellikle iyi bir sezon çıkarıyor. İyi futbolculardan kurulu bir takım. Topu da iyi çeviriyorlar. Ne olursa olsun bizim hedefimiz üç puan. Bu hafta iyi de çalıştık. İyi mücadele edip, iyi top oynayarak bunu gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

“VOLKAN, SERCAN’A GÖRE BİRAZ DAHA ÖNDE GÖZÜKÜYOR”

Sercan ve Volkan Şen'in performansı ile ilgili soruya Buz, “Bütün futbolcularımızla konuşuyorum. Farklı değerlendirmek lazım. Şuan Volkan biraz önde gözüküyor. Galatasaray maçında iyi bir maç çıkardı ama Fenerbahçe maçında iyi oynayamadı. Sercan'ın da maç eksiği var. Bu hafta 4 tane dişini çektirdi. Antrenmana çıkamadı. Ne olursa olsun, ben bütün oyuncularıma güveniyorum. Ellerinden geleni yapacaktır hepsi. Kendi sahanızda oynadığınız zaman farklı, deplasmanda farklı oyun olabilir. Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Biz kendi durumumuza bakıyoruz, ona göre bir değerlendirme yapacağız" diye konuştu.

“OZAN İPEK’İN DURUMUNA BAKACAĞIZ”

Ozan İpek'in sakatlığı ile ilgili sorulan soruya ise yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü İrfan Buz, “Ozan İpek büyük bir sakatlık geçirdi. Tedavi gördü. Fenerbahçe kadrosuna niye aldığımı da açıklayayım. Ozan İpek çok önemli bir futbolcu takım için, sadece futboluyla değil., varlığıyla da destek verebiliyor arkadaşlarına. Şuan çalışıyor ama oyuna girer mi, girmez mi ne kadar süre alabilir, bilemiyoruz, bakacağız" diye cevapladı.
Bir gazetecinin, ‘Daum ile sizin aranızda futbol anlayışı bakımından ne fark var?’ şeklindeki soruya da İrfan Buz şöyle cevap verdi:
“Daum ile sizin aranızda ne fark var. Bunu değerlendirmek erken, hocamla çok uyumlu çalıştım. Farklı yönler vardır tabi ki."

“ÖNEMLİ OLAN BURSASPOR”

Daum'un gönderilmesinin ardından Başkan Erkan Körüstan ile otobanda yapılan görüşmenin içeriğinin sorulması üzerine Buz, "Tamamen açıklayacağım hepsini. Bırakın biraz maçlarımıza bakalım, önemli maçlarımız var. İrfan Buz önemli değil. Önemli olan Bursaspor, sonrasında açıklarız her şeyi" ifadelerini kullandı.

KADIN TARAFTARLARA KÜFÜR ETMEME ÇAĞRISI

Kadın taraftarlara küfür etmeme konusunda çağrıda bulunan Buz, “Bayan taraftarlarımız bize destek olsun, üç puan alalım ve bu mutluluğu yaşayalım. Küfür olmasın çünkü çok önemli bir Galatasaray maçı var. Bayan taraftarlarımız bizi yanlış anlamasın ama taraftarlarımızı, ben ve takımımız inanılmaz derecede özledi” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.