Hava Durumu

Sivok'tan flaş sözler: "Futbolu bilmiyorlar"

Bursaspor'da sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Tomas Sivok ülke basınına konuştu. Tecrübeli futbolcu, "Başkanımız çok iyi ancak yanındaki kişilerin futbol bilgisi yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sivok'tan flaş sözler: "Futbolu bilmiyorlar"

Bursaspor'da sözleşmesi sona eren Tomas Sivok ülkesi Çekya'da sezon değerlendirmesi yaptı. Sivok Trabzonspor'la olağandışı bir maça çıktıklarını belirterek, "Takımımızı yaşatmak için bir mücadele verdik. Çünkü alınacak bir mağlubiyette takımımız küme düşüyordu. Lig'in final maçına geldiğinizde alınacak herhangi bir olumsuz sonuç canınızı yakabilir. Fakat bunu maça girdiğimiz andan itibaren unuttuk. Çünkü kaybetseydik, kulübümüzde çalışan 150 kişiden 110'u işsiz kalacaktı" şeklinde konuştu.

KIRILMA ANI SALDIRI

Başkan Ali Ay'ın çok iyi bir insan olduğunu belirten tecrübeli krampon ancak Ali Ay'ın yanlış yönlendirildiğini dile getirdi. Sivok, "Başkanımız gerçekten çok ciddi bir insan. Fakat etrafı futboldan bilgisi olmayan birçok insanla dolu. Böyle olunca bu seviyelere geldik. Taraftarlarımız otobüse saldırdı. Bu kırılma anı oldu. Çocuklar bu işin böyle gitmeyeceğini düşünmeye başladı. İdman için tesislere geldiğimizde, polis panzerlerini ve kalabalığı görmek hoş bir şey değildi" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.