Hava Durumu

Siyasilerden Alpaslan Türkeş için anma mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu ve ilk genel başkanı Alpaslan Türkeş'in vefatının 24. yılında siyasi partiler ve siyasiler anma mesajı paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Siyasilerden Alpaslan Türkeş için anma mesajı

4 Nisan 1997 yılında hayata gözlerini yuman MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 24. yılında siyasi partiler ve siyasiler, sosyal medya hesaplarından anma mesajı paylaştı.

MHP: Vefatının 24. yılında Kurucu Genel Başkanımız, Merhum Başbuğ'umuz #AlparslanTÜRKEŞ'i sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Saadet Partisi: Milliyetçi Hareket Partisi'nin Merhum Lideri Alparslan Türkeş'i vefatının 24. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

İYİ Parti lideri Meral Akşener: Türk devlet ve siyaset hayatında derin izler bırakan Alparslan Türkeş'i anlamak, onun değerlerine sahip çıkmak her Türk milliyetçisinin vazgeçilmez görevidir.Vefatının yıl dönümünde Başbuğ #AlparslanTürkeş'i saygı ve rahmetle anıyorum.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı #AlparslanTürkeş'i vefatının 24. yılında saygı ve rahmetle anıyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: #AlparslanTürkeş'i vefat yıl dönümünde rahmetle anıyorum.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Türk siyasi hayatının önemli isimlerinden Alparslan Türkeş'i aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.