Hava Durumu

Siyasilerden şehit asker için başsağlığı mesajları

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe şehit düştü. Siyasiler, şehit asker için taziye mesajları yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Siyasilerden şehit asker için başsağlığı mesajları

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs alanına terör örgütü tarafından güdümlü tanksavar silahı ile saldırı yapıldı. Saldırıda bir asker şehit oldu, iki asker de yaralandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerimiz Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'ye Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda şehit olan asker için başsağlığı dileğinde bulundu.

Şentop, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen alçak saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'ye Allah'tan rahmet, yaralanan iki askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Irak'ın kuzeyi, Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde terör örgütü PKK'nın saldırısı sonrası şehit olan kahraman askerimiz Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, mesajında, "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım Harekât bölgesinde terör örgütünün hain saldırısında şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Hüsamettin Gökçe'ye Allah'tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar, şehidimizin ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Hüsamettin Gökçe'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum" diyerek taziye mesajını paylaştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, "Pençe-Yıldırım harekat bölgesinde, terör örgütü PKK'yla çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerimiz Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'ye Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, "Irak'ta terör örgütü PKK'ya karşı gerçekleştirdiğimiz operasyonlarda şehit olan kahraman askerimiz Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.