Hava Durumu

Sizden yeni çapulcular bekliyorum

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un oğlunun nikah töreninde şahitlik yaptı. Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın Gezi eylemleriyle ilgili sözlerine gönderme yaparak çifte "Sizden yeni çapulcular bekliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2013 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2013 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sizden yeni çapulcular bekliyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un oğlunun Gölbaşı'ndaki Galatasaraylılar Birliği'nin yazlık tesisindeki nikah törenine katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, nikah töreni öncesi CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile bir süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu ve Baykal, daha sonra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın kıydığı nikahta şahitlik yaptı. Nikahları kıyılan Deniz Koç ile Tuğçe Deveciler'e evlilik cüzdanlarını Kılıçdaroğlu verdi.

Çifte mutluluklar dileyen Kılıçdaroğlu, "Bu iki çapulcuya ömür boyu mutluluklar diliyorum ve onlardan yeni çapulcular bekliyorum" dedi. Kılıçdaroğlu ve Baykal, çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi. Nikah törenine çok sayıda CHP'li yönetici, milletvekili ve davetli katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.