Hava Durumu

Skandal! Sosyal medya fenomeni genç kızı taciz etti...

Bir restoranda garson olarak çalışan genç kadın, sosyal medya fenomeni ve model olduğu öğrenilen adam tarafından tacize uğradı. Genç kız güvenlik kamerası görüntülerine ulaşarak tacize uğradığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2020 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2020 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Skandal! Sosyal medya fenomeni genç kızı taciz etti...

Reyn Du Preez, modellik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ve sosyal medyada kendine sağlam bir hayran kitlesi edinmeye başlayan bir isimdi.

Ancak Perez, arkadaşlarıyla Güney Afrika'da gittiği restoranda, haddini aşarak genç garsona "uygunsuz şekilde" dokununca kariyeri yandı

İsmi açıklanmayan restoranda garsonluk yapan Sarah Belgarion, sipariş almak üzere masadaki müşterileri doğru hafifçe eğildi.

Bu sırada yan masada erkek arkadaşlarıyla birlikte Reyn Du Preez oturuyordu. Pereez yan tarafına doğru baktığında Sarah Belgarion'ı gördü.

Reyn Du Preez, genç garsonun kalçasını eliyle kavrayarak onu taciz etti. Yaşadıkları karşısında şoke olan ve çok sinirlenen Sarah, mekandaki güvenlik kamerası görüntülerini istedi.

Bununla da kalmayan genç kadın, taciz anlarını sosyal medya hesabından saniye saniye paylaştı. Video kısa süre içerisinde 160 binden fazla izlendi.

Sarah, paylaştığı görüntülere açıklama da ekleyerek, "Geçen gün iş yerimde (şu anda garson olarak çalışıyorum) Reyn Du Preez isimli bu adama hizmet ediyordum vebaşıma bunlar geldi."

"Görüntüler zaten her şeyi anlatıyor, ben pek bir şey eklememe gerek kalmıyor" diyen genç kadın, Reyn Du Preez'i kastederek büyük harflerle "DEŞİFRE OLDUN" diye yazdı.

"Bu durum kalbimi kırıyor. Görüntüleri tekrar tekrar izledim. Her seferinde kendimi biraz daha değersiz hissettim." ifadelerini kullanan Sarah, sözlerine şöyle devam etti:

"Güney Afrika'nın erkekleri, bu başımıza neredeyse her gün geliyor. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?"

"Eğer arakdaşlarınızdan biri böyle bir şey yaparsa ona meydan okuyun, bağırın. Bunu yapmak için bir kadını taciz etmesini beklemeyin." ifadelerini kullanan Sarah, çağrısını şöyle noktaladı:

"Güney Afrika'nın erkekleri, bize uygunsuz şekillerde dokunmaktan vazgeçin!" Sara, Reyn Du Preez'in arkadaşlarının arkadaşlarına teşekkür ederek, "O bana hakaret etmeye ve beni aşağılamaya devam ederken onu durdurduğunuz için teşekkürler" dedi.

Görüntüler Instagram ve sosyal medyada binlerce kez paylaşıldıktan sonra, tacizci Reyn du Preez, Instagram'ın hikayeler bölümünden özür diledi. Preez, yaptıklarının alkol etkisindeyken kötü karakter göstergesi olan bir anlık bir hata olduğunu söyledi.

Model, "Onu aşağılamak ya da ona hakaret etmek istememiştim. Bahaneler uydurmak istemiyorum, sadece kendimi açıklamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Almanya merkezli modellik ajansı Modelwerk, yaşanan olaylardan sonra Reyn Du Preez ile çalışamayacaklarını belirterek yollarını ayırdı. Modellik ajansı, "Böyle kabul edilemez davranızlara tahammülümüz yok ve anlayış gösteremeyiz" açıklamasında bulundu.

Açıklamada, "Olaylardan dün haberimiz oldu. Söz konusu kişinin ajansımızla ilişiği anında kesildi" denildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.