Hava Durumu

Sofiane Feghouli kendini buldu!

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli yine sezonun ikinci yarısında kendini buldu. Afrika Kupası'ndan yorgun dönen ve dinlenme fırsatı bulamayan tecrübeli futbolcu, geçen yıl olduğu gibi Ocak ayında çıkışa geçerek Fatih Terim'in en önemli kozu oldu

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sofiane Feghouli kendini buldu!

Sezona tutuk başlayan ve bu konuda teknik heyet tarafından defalarca uyarılan, hatta bir ara gönderilecekler listesinde adı geçen Sofiane Feghouli, yine Ocak ayında kendine geldi.

Afrika Kupası'ndan yorgun dönen ve yaz kampını da kaçıran Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı, geçen sezon olduğu gibi devre arasında yeniden hayat buldu.

Sarı-kırmızılı taraftarın sosyal medyada sert eleştirilerde bulunduğu 30 yaşındaki futbolcu, 2 gol attığı Kayserispor maçıyla eski formunu tekrar yakaladığını herkese gösterdi.

MARİANO'NUN PERFORMANSINI DA ETKİLEDİ

Galatasaray formasıyla sezonun ilk yarılarında 3 senede 10 gole imza atan Sofiane Feghouli, sezonun ikinci yarılarında ise 15 gol kaydetti.

Geçen sezon özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla şampiyonluğun kahramanlarından biri olan yıldız oyuncunun form tutmaya başlaması en çok teknik heyeti sevindirdi.

Terim, yeniden planlarını Feghouli üzerinden yapmaya başladı. Tecrübeli futbolcunun sayesinde Mariano da toparlandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.