Hava Durumu

Soğuk dinlemedi,cesur kıyafetiyle büyüledi!

New York gecelerinde görüntülenen dünyaca ünlü model Kendall Jenner, kıyafet tercihindeki karmaşa ile görenleri şaşkına çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2019 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2019 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Soğuk dinlemedi,cesur kıyafetiyle büyüledi!

23 yaşındaki ünlü model Kendall Jenner, önceki akşam New York'da görüntülendi.

Jenner'in soğuk havaya aldırış etmeden giydiği derin dekolteli kırmızı kazak ve taktığı deri eldivenler kafa karıştırdı.

New York soğuklarında ayakkabı seçimini spor ayakkabıdan yana yapması ve göbeğini açıkta bırakan bir kazak giymesi, Jenner'in kıyafet tercihinin birçok kişi tarafından alay konusu olmasına neden oldu.

Ancak birçok moda uzmanı, genç modelin seçimlerinin modaya uygun olduğunu ve oldukça şirin göründüğüne değindi.

Moda haftası için New York'ta bulunan Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde bir yıldır beraber olduğu basketbolcu sevgilisi Ben Simmons ile el ele görüntülenmişti.

Kardashian-Jenner ailesinin diğer üyelerine göre, özel hayatını göz önünde yaşamaktan hoşlanmadığını belirten ünlü model, nişanlılık veya uzun bir ilişki yaşamadığı sürece hiçbir erkek arkadaşı hakkında açıklama yapmayacağından bahsetmişti.

Jenner, ''Eğer biriyle tam olarak ne olduğumuzu bilmiyorsam, neden dünyaya bildireyim ki? Ben ilişkilerin kutsal bir şey olduğunu düşünüyorum. İki kişi arasında bir şey var ve başka hiç kimsenin buna karışmaması gerek. İnsanlar drama istiyorlar. Eğer bir erkek arkadaşım olsaydı, insanlar muhtemelen bizim ayrılmamıza neden olacak bütün bu şeyleri söylerdi.'' sözleriyle ilişkiye bakış açısını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.