Hava Durumu

Şöhret çıplak kliple geldi

R&B şarkıcısı Robin Thicke`nin hit parçası Blurred Lines`in yasaklı klibinde soyunan Emily Ratajkowski şöhretin tadını çıkarıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2013 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2013 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şöhret çıplak kliple geldi

ABD`li R&B şarkıcısı Robin Thicke`nin, rapçi Pharrel ve T.I. ile birlikte yaptığı parçası 'Blurred Lines`in klibi çıplaklık içerdiği gerekçesi ile video paylaşım sitesi Youtube`da yasaklanmıştı. ABD listelerinde kısa sürede bir numaraya oturan parça, klibi yasaklandıktan sonra daha da çok konuşulur oldu.

En az 'Blurred Lines' parçası kadar dikkat çeken bir başka konu ise klipte çıplak rol alan Emily Ratajkowsk'ti. Londralı model, sadece ten rengi bir iç çamaşırı ile yer aldığı klipte oldukça rahat görünüyordu. Ratajkowsk`un bu klipten sonra başka gözleri de üzerine çevirmesi çok sürmedi. Ratajkowsk geçtiğimiz günlerde GQ dergisi için Tony Kelly`nin objektifinin önüne geçti. Ratajkowsk dergi için gerçekleştirdiği parti konseptli çekimlerde daha da ileri giderek tamamen soyundu

R&B şarkıcısı Robin Thicke`nin hit parçası Blurred Lines`in yasaklı klibinde soyunan Emily Ratajkowski şöhretin tadını çıkarıyor. ABD`li R&B şarkıcısı Robin Thicke`nin, rapçi Pharrel ve T.I. ile birlikte yaptığı parçası 'Blurred Lines`in klibi çıplaklık içerdiği gerekçesi ile video paylaşım sitesi Youtube`da yasaklanmıştı. ABD listelerinde kısa sürede bir numaraya oturan parça, klibi yasaklandıktan sonra daha da çok konuşulur oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.