Hava Durumu

Şok dalgası yayılıyor! Yeni fotoğraflar deprem etkisi yarattı

FBI Başkanı'nı kovan ABD lideri Trump'ın, saatler sonra Beyaz Saray'da Rusya Büyükelçisi Kislyak'la verdiği pozlar gündemi değiştirdi. Comey'in Trump ekibinin Rusya ile ilişkilerini araştırdığı için görevden alındığı konuşulurken, ülkeyi sarsan kareler ABD medyasının alınmadığı Oval Ofis'te bir Rus devlet fotoğrafçısı tarafından çekildi. Kislyak'la görüştüğünü gizleyen Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn, aylar önce istifa etmek zorunda kalmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2017 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2017 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şok dalgası yayılıyor! Yeni fotoğraflar deprem etkisi yarattı

ABD Başkanı Donald Trump, önceki gece Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı James Comey'i kovarak dünyaya yeni bir şok dalgası yaydı. Bir anda tüm dünyanın en çok konuştuğu olay haline gelen görevden almayı, Trump'ın Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la Beyaz Saray'da yaptığı görüşme takip etti. Randevuda, yaptığı görüşmelerle başından bu yana Trump yönetiminin başını ağrıtan Rusya'nın ABD Büyükelçisi Sergey Kislyak da vardı.

Taraflar buluşmada Türkiye'nin de imza koyduğu Suriye'deki çatışmasızlık bölgelerine odaklandı, Trump Lavrov'dan Şam rejimi ve İran'a daha fazla baskı yapılmasını istedi.

Görüşmeyi gölgede bırakan ise, ABD Başkanı'nın Sergey Kislyak'la verdiği fotoğraflar oldu. Zira, bütün ülke FBI Direktörü Comey'in Kislyak'la görüşen Trump'a yakın isimleri araştırdığı için kovulduğunu konuşuyordu.

Üstelik, söz konusu kareler ABD medyasının Oval Ofis'e alınmadığı bir günde bir Rus devlet fotoğrafçısı tarafından çekildi.

Fotoğraflar bir anda her şeyin önüne geçti, sosyal medyada yüz binlerce insan görüntüyü konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.