Hava Durumu

Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Eminönü'nde alışveriş yoğunluğu

Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde vatandaşlar Eminönü'ne akın etti. Çok sayıda vatandaş kısıtlama öncesinde buradaki dükkanlara gelerek alışveriş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2020 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2020 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Eminönü'nde alışveriş yoğunluğu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala Eminönü'nde yoğunluk yaşandı.

Kısıtlama öncesi alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar buradaki dükkanlara geldi. Eminönü esnafı ise kısıtlama öncesi yaşanan yoğunluktan memnun olduğunu dile getirdi. Alışverişe gelen Nazife Emanet, "Kahvaltılık, kuruyemiş aldık. Yarını evde geçireceğiz. Marketlerden daha uygun fiyatlı olduğu için burayı tercih ediyoruz. Bugün olağanüstü bir yoğunluk var burada" dedi. Özlem Algül ise, "Yılbaşı süsü hazırlamak için geldim. Maalesef bu yıl evde geçireceğiz bu yüzden ben de süs almak istedim. Bugün çok kalabalık ama çok şaşırdım. Biz de dışarı çıktık biz de hatalıyız ama almamız gereken şeyler vardı" diye konuştu. Eminönü esnafı ise kısıtlama öncesinde dükkanlarda yoğunluk yaşandığını ve memnun olduğunu dile getirdi. Eminönü esnafı Hasan Öner, "İki gün evde kalacağı için vatandaşlar buraya geldi. Cuma tabi yoğunluk da oldu. Vatandaşlar gelip acele acele alışveriş yapıp gitti" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.