Hava Durumu

"Sokak düğünleri salon düğünlerini sekteye uğrattı"

Bursa Düğün Saloncuları Derneği Bursa basını ile kahvaltılı programda bir araya geldi. Dernek adına konuşan Gültekin Zarplı, en büyük sorunun sokaklarda yapılan düğünler olduğunu söylerken, düğün sürelerinin 2-2 buçuk saat kadar uzatılmasını istediklerini, bir çözüm bulunmaz ise düğün salonlarının bir çoğunun kapanabileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2020 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2020 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Sokak düğünleri salon düğünlerini sekteye uğrattı"

Haber: Merve Özdemir

Bursa basını ile bir araya gelen Bursa Düğün Saloncuları Derneği son dönemde yaşadıkları sorunları dile getirdi. Sokak düğünlerinin salon düğünlerini sekteye uğrattığını söyleyen dernek üyesi Gültkin Zarplı bu konuda çözüm beklediklerini söyledi.Zarplı, "Madem sorunumuz sağlık, denetimsiz bir şekilde yapılan sokak düğünleri Covid-19'un yayılmasına sebebiyet veriyor. Kolluk kuvvetlerinin kesinlikle sokak düğünlerine izin vermemesi gerekiyor" dedi.

"Sektörümüz çöküşe uğruyor"

Yeme içme sektöründe haksız bir rekabet olduğunu söyleyen Zarplı düğün sürelerinin en az 2- 2,5 saat uzatılması gerektiğini söyledi Zarplı, "Diğer eğlence sektörlerinde, alkollü mekanlarda düğünler yapılıyor ve denetimleri olmuyor. Böyle giderse de giderek çöküşe uğrayan sektörümüzde birçok işletme kapatmaya kadar gidecektir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.