Hava Durumu

Sokak ortasında dehşet! Eşinin üzerine kurşun yağdırdı

İstanbul'da uzaklaştırma kararı olan cani koca, eşine sokak ortasında 7 kurşun sıktı. Saldırgan koca olay yerinden kaçarken, kadın hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2019 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2019 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında dehşet! Eşinin üzerine kurşun yağdırdı

İstanbul Bahçelievler'de uzaklaştırma kararı olan cani koca, eşi Yasemin C.'yi sokak ortasında silahla vurdu. Vücuduna 7 kurşun isabet eden kadın ağır bir şekilde yaralandı. Saldırgan koca, ara sokaklara girerek olay yerinden koşarak kaçarken, Yasemin C. hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 11.00 sıralarında Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinden meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan Yasemin C. cadde üzerinde yürüdüğü sırada uzaklaştırma kararı olan eşinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan koca yanında getirdiği silahla eşine kurşun yağdırdı.

SALDIRI SONUCUNDA AĞIR YARALANDI

Vücudunun çeşitli yerlerine 7 mermi isabet eden kadın kanlar içinde yere yığılırken, Hasan Engin C. ara sokağa girerek olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadına ilk müdahale çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Yasemin C.'yi çevredeki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kadın İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI

Yaşananları anlatan görgü tanıklarından İhsan sevim, "Evdeydim silah seslerini duydum. Camdan baktım kadın yerde. Kadın yatıyordu. Bir bayan müdahale ediyordu. Yardım istedik ölmesin diye" dedi.

Bir başka görgü tanığı da olay yerine gelen bir yakınının "Koruma istedik vermediler" diye bağırdığını anlattı. Polis ekipler caddeyi araç trafiğine kapatarak olay yerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri saldırgan kocayı arıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.