Hava Durumu

Sokak ortasında kızını darp etti

Adana'da, 4 ay önce ayrıldığı eşine dönmek isteyen kızını sokak ortasında döven baba, kendisini görüntülemek isteyen kameramanı da darp etmeye kalkıştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında kızını darp etti

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. 3 yıl önce evlenerek İstanbul'da yaşamaya başlayan H.S.'nin (22), bir de çocuğu oldu. Ancak H.S., şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşinden ayrılıp 4 ay önce babası Z.S.'nin (46) Adana'daki evine döndü.
H.S. bir süre sonra kocasıyla barışarak tekrar onun yanına gitmek istedi. Baba Z.S. de kızına izin vermedi. Bunun üzerine H.S. babasından izinsiz evden çıkarak İstanbul'a gitmek üzere otobüs firmalarının bulunduğu yere geldi. Durumu fark eden baba da arkasından giderek Çınarlı Mahallesi'nde kızını buldu. Kızına eve dönmesini söyleyen baba, H.S.'nin dönmeyeceğini söylemesi üzerine kızını darp etti. Olayı gören çevredeki vatandaşlar araya girerek H.S.'nin daha fazla dayak yemesinin önüne geçerken, bazı vatandaşlar da olayı polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis genç kadını ikna etmeye çalıştı. Genç kadın gözyaşlarına boğulurken, bu arada baba ise kendilerinin görüntülendiğini görünce kızını bırakıp bu kez de kameramana saldırarak onu darp etmeye çalıştı. Polisin güçlükle tuttuğu Z.S., "Sizin namusunuz yok mu? Bu kıza bir şey olursa sizden bilirim, çekin iyi çekin" diyerek kameramana bir kez daha saldırdı.
Polis babayı polis otomobiline bindirerek, kameramanın dayak yemesinin önüne geçti. Polis merkezine götürülen baba ve kızı daha sonra serbest bırakıldı.

Bu arada görgü şahitleri de babanın kızı kocasının yanına gitmemesi için dövdüğünü, kendilerinin de kızı babasının elinden aldığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.