Hava Durumu

Sokak ortasında mafya hesaplaşması! Kalaşnikofla taradılar

Güngören'de işlek bir caddede iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2017 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2017 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında mafya hesaplaşması!  Kalaşnikofla taradılar

Olay, akşam saatlerinde Güngören Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, beyaz bir araba ile cadde üzerine gelen şahıslar ellerindeki uzun namlulu silahlar ile kaldırımda bekleyen şahısların üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonrası ilk etapta ne olduğunu anlayamayan grupta ateşe karşılık verdi. Araç içerisinden grubun üzerine mermi yağdıran şahıslar daha sonra buradan hızla uzaklaştı. Olay yerinde çok sayıda mermi kovanı bulundu.

Çıkan çatışmada ağır yaralanan B.Ç. isimli şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Suriye uyruklu Haradi S. isimli şahsın da aralarında bulunduğu toplam 7 kişi ise çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan başından Y.T. isimli kadının da hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Olay ile alakası olmadığı halde yoldan geçen 2 kişiye de mermi isabet ettiği iddia edildi.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, polis kaçan şahısları yakalamak üzere çok yönlü çalışma başlattı.

Öte yandan, 2 grup arasında çıkan silahlı çatışma anı güvenlik kamerası görüntüler ortaya çıktı. 1 kişinin öldüğü 7 kişinin yaralandığı olayda beyaz renkli bir arabanın kaldırım kenarında bekleyen şahıslara silah sıktığı görülüyor. Açılan ateş sonrası yaralanan şahıslar yere düşerken araçtaki şahısların olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor.

Saldırının Sarallar grubu tarafından Sedat Şahin grubuyla birlikte hareket ettiği öne sürülen Şirinler grubuna yönelik olduğu belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.