Hava Durumu

Sokak ortasında pitbull dehşeti! Köpeği parçaladılar...

Sakarya'da pitbull cinsi iki köpek, sokakta yakaladıkları köpeği parçalayarak ağır yaraladı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında pitbull dehşeti! Köpeği parçaladılar...

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde pitbull cinsi iki köpek, sokakta yakaladıkları köpeği parçalayarak ağır yaraladı. Çevredekilerin tekme ve yumruklu müdahalesiyle kurtarılan sokak köpeği tedaviye alındı. Pitbullların sahibi hakkında soruşturma başlatıldı. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SOKAK ORTASINDA PİTBULL DEHŞETİ

Ferizli merkezinde öğle saatlerinde sahibi tarafından gezmeleri için sokakta bırakılan pitbull cinsi iki köpek, başıboş köpeğe yaklaştı. Bu sırada sahibinin uzaklaştığı pitbullların sokak köpeğine saldıracağını fark eden çevredeki bir kişi, harekete geçti. Ancak pitbulllar, sokak köpeğini yakalayıp dişlerini geçirdi. Pitbulllar, kafasından ısırdıkları köpeği yerde metrelerce sürükledi. Bu sırada sokak köpeğini kurtarmak isteyen çevredekiler müdahale ederek, pitbulllara tekme ve yumruk attı fakat sonuç alınamadı. Pitbulllar ısırdıkları köpeği dakikalarca bırakmadı. Sokak köpeği yerde kanlar içinde kıvranırken, saldırgan köpekler ise bir süre sonra çevredekilerin müdahalesiyle ayrıldı. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KÖPEKLERİN SAHİBİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Saldırı sonucu her yeri kanlar içinde kalan sokak köpeği, ilçe sakinleri tarafından yakında bulunan veteriner kliniğine götürülerek tedaviye alındı. İlçe sakinleri, olaydan sonra polise giderek pitbullların sahibi hakkında şikayetçi oldu, soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.