Hava Durumu

Sokakta bıçaklanan babadan acı haber geldi!

Eskişehir'de Ali Baytekin (47), sokakta tartıştığı baba oğul Ali Gümüş (33) ile Selami Gümüş'ü (64) bıçakla yaraladı. Baba Selami Gümüş tedavi gördüğü hastanede 6 gün sonra hayatını kaybederken, oğlu Ali Gümüş'ün ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayın ardından Ali Baytekin çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2021 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2021 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokakta bıçaklanan babadan acı haber geldi!

Olay, geçen 4 Ocak günü Odunpazarı ilçesine bağlı Gökmeydan Mahallesi Canay Sokak'ta meydana geldi. Selami Gümüş ve oğlu Ali Gümüş yolda karşılaştıkları Ali Baytekin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Baytekin, üzerinde taşıdığı bıçakla baba Gümüş'ü göğsünden, oğlu Ali Gümüş'ü ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Selami Gümüş ve oğlu Ali Gümüş ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba Selami Gümüş, tedavi gördüğü Eskişehir Şehir Hastanesi'nde 6 gün sonra yaşamını yitirdi. Diğer yaralı Ali Gümüş'ün ise tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan Ali Baytekin ise çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.