Hava Durumu

Son gülen Şükran!

Beşiktaşlı Caner Erkin'le aşkını 2 Ocak 2017'de nikah masasına taşıyacak olan Şükran Ovalı, önceki gün yaptığı paylaşımla "Son gülen iyi güler" dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2016 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2016 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Son gülen Şükran!
Yıldız futbolcunun kulağının arkasındaki 'gülücük' dövmesinin aynısından yaptıran güzel oyuncu, bunu da İnstagram'da paylaştığı videoyla dosta düşmana gösterdi.



Geçtiğimiz aylarda Şükran Ovalı'nın portresini koluna dövme yaptıran Caner Erkin'in bu jesti güzel oyuncunun ayaklarını yerden kesmişti. Ovalı ise nişanlısının bu hamlesine "Ben de onun gibi dövme yaptırmak isterdim. Ama oyunculuk yaptığım için dövme konusunda çekimserim" demişti. Tabularını yıkan güzel oyuncunun, gülücüklü dövmesi ise "Jeste jestle karşılık verdi" dedirtti. 

MANİDAR DÖVME... 

Bu arada Erkin'in 6 yıllık eski eşi Asena Atalay, evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladığı dönemde oğulları Çınar'ın kulağının arkasına 'gülücük' işareti çizip bunu da sosyal medyada paylaşmıştı. Bununla da kalmayan Atalay, paylaşımına ünlü futbolcuyu etiketleyip "Hey şey yolunda" mesajı vermişti.



Caner Erkin'le hayatını birleştirmeye hazırlanan ünlü oyuncunun tam da Asena Atalay'ın tercih ettiği 'gülücük' dövmesini yaptırması "Aşkıyla Caner'in yüzünü güldüren Şükran'dan Asena'ya manidar gönderme" olarak yorumlandı.. (Takvim)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.