Hava Durumu

Son karar 30 Nisan

Bursaspor'da teknik heyet futbolculara mesaj yoluyla ulaştı. Teknik patron İbrahim Üzülmez Yeşil Beyazlılar'dan kendilerini 30 Nisan'da topbaşı yapacaklarmış gibi hazırlamalarını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2020 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2020 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Son karar 30 Nisan

GÖZLER UEFA TOPLANTISINDA

Koronavirüs salgını sebebiyle bir ayı aşkın süredir yeşil sahalardan uzak kalan Bursaspor'da gözler UEFA'nın üye 55 ülke federasyonuyla bugün yapacağı toplantıya çevrilirken, teknik direktör İbrahim Üzülmez oyuncularına bir kez daha seslendi. Futbolcularına liglerin ertelenmesinin ardından evde uygulamaları için sıkı bir çalışma programı gönderen Üzülmez, iki kez ertelediği toplanma hususunda bu kez futbolcularına son tarihi verdi.

HEPİMİZ TESTTEN GEÇECEĞİZ

Yeşil Beyazlılar'a mesaj yoluyla seslenen İbrahim Üzülmlez'in futbolcularına; "UEFA'nın toplantısı sonrası federasyonun açıklamasını bekliyoruz. Toplanmayı iki kez erteledik ama biz kendimizi 30 Nisan'da toplanacakmışız gibi hazır tutmalıyız. Herkes kendisine dikkat etsin. Toplandıktan sonra hepimiz testten geçeceğiz. Kalan maçlarımızı galibiyetle tamamlamak ve Süper Lig'e çıkmak için en iyi şekilde çalışacağız." dediği ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.