Hava Durumu

Son Timsah Mert Günok

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Bursaspor, Erdem Özgenç, Tomas Sivok, Sedat Berisha’nın ardından kaleci Mert Günok ile de anlaşma sağladı.3 yıllık sözleşme imzalanacak futbolcu, yarın Bursa’ya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2015 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2015 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Son Timsah Mert Günok
İMZA YARIN ATILACAK

Bursaspor, dördüncü transferini gerçekleştirdi. Hafta içinde Erdem Özgenç, Tomas Sivok, Sedat Berisha’ya imza attıran Yeşil Beyazlılar, Mert Günok ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada; “Başarılı kaleci Mert Günok ile 3 yıllık prensip anlaşması sağlanmıştır. 22 Haziran 2015 Pazartesi günü (yarın) yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Mert Günok kendisini Bursasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalayacaktır” denildi. 

İLK KEZ İSTANBUL DIŞI

Hafta içi görüşmelerin ardından dün oyuncunun menajeri Batur Altıparmak ile Bursasporlu yöneticiler bir araya geldi. Yeşil Beyazlılar, Mert’in istediği rakamı aşağı çekerken, oyuncuyla 1 milyon Euro ve bonuslar karşılığında anlaşma sağlandı. 3 yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşındaki Mert, futbol kariyerinde ilk kez İstanbul dışına çıkacak. Fenerbahçe altyapısından yetişen başarılı kaleci, 2008-2009 sezonunda A Takıma geçmiş ve milli takıma kadar yükselmişti. 

Her zaman hazır

Bursaspor’un kadrosuna kattığı milli kaleci Mert Günok, Fenerbahçe’de A Takım’a 2008-2009 sezonunda çıkmasına karşın ilk kez 2009-2010’da Antalyaspor ile gerçekleşen kupa maçında resmi maçını oynadı. Volkan Demirel’in arkasında beklemesine karşın her zaman hazır görüntüsüyle dikkat çeken Mert, bu görüntüsüyle A Milli Takım’a kadar yükseldi. Mert 6 kez Ay Yıldızlı formayı giydi. 

Babası da kaleciydi

Milli kaleci Mert’in babası Mahir Günok’un da eski file bekçisi olması dikkat çekiyor. Baba Günok, Karabükspor, Trabzonspor, İstanbulspor, Küçükçekmece, Balıkesirspor ve Zeytinburnuspor takımlarında 
forma giydi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.