Hava Durumu

Son transfer Traore!

Bursaspor yarın sona erecek ara transfer döneminde son oyuncuyu kadrosuna kattı. Yeşil Beyazlı kulüp Sivassporlu Abdou Razack Traore ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. 31 yaşındaki Burkina Fasolu futbolcu bugün Bursaspor'la resmi sözleşme imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2020 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2020 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Son transfer Traore!

SÖZLEŞME BUGÜN

Ve beklenen oldu. Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in 10 numara pozisyonu için göreve geldiği günden bu yana kadroya katılmasını istediği Abdou Razack Traore konusunda Yeşil Beyazlı kulüp muradına erdi. Bursaspor Sivasspor'la yollarını ayıran 31 yaşındaki futbolcuyla sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. Abdou Razack Traore bugün Bursa'da olacak ve Yeşil Beyazlı takımın Eskişehirspor maçı hazırlıklarına katılacak. Abduo Razack Traore Bursaspor'un ara transfer döneminde sözleşme imzaladığı son oyuncu olacak.

13 MAÇTA 2 GOL 2 ASİST

Bu sezon Sivasspor'da lig ve kupada toplam 13 maçta görev alan Traore 2 gol 2 asistlik performans sergiledi. Rıza Çalımbay tecrübeli futbolcuya toplamda 603 dakika süre verdi. Traore Fas'ın Raja Casablanca takımında başlayan futbolculuk serüveninde sırasıyla Rosenborg, Lechia Gdansk, Gaziantepspor, Karabükspor, Konyaspor ve son olarak Sivasspor formalarını giydi. Abdou Razack Traore profesyonel kariyerinde toplam 233 maçta 51 kez fileleri havalandırdı. Tecrübeli futbolcu Burkina Faso Milli Takım formasını da 14 kez giydi.

İbrahim Üzülmez konuşacak

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez haftalık basın toplantısını bugün yapacak. Üzülmez, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gündemdeki konularla ilgili açıklamada bulunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.