Hava Durumu

Sönmez Holding'e Şimşek'ten teşekkür

Bursa'da temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sönmez Holding'e eğitime desteklerinden dolayı plaket verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Holding'e Şimşek'ten teşekkür

Haber: Ayşegül SEVER

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılmak üzere Bursa'ya gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Görükle Kampüsü'nde Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin resmi açılışını da gerçekleştirdi. Açılışa Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Sönmez ve Ali Cem Sönmez de katıldı. Başbakan Yardımcısı Şimşek, fakülteye desteklerinden dolayı Sönmez Holding'e de teşekkür plaketi verdi.

HAYIRSEVER DESTEĞİNE VURGU YAPTI
Plaketi Sönmez Holding adına Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sönmez ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez aldı. Törene Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ev sahipliği yaptı. Sönmez ailesine eğitime katkılarından dolayı teşekkür eden Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Yaptıkları en iyi yatırım ve gösterdikleri en iyi destek için teşekkür ediyorum. Tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bursa'da muazzam bir yenilikçi hareket var. Uludağ Ekonomi Zirvesi de her zamankinden daha olumlu geçti. Yatırımları devlet değil özel sektör yapar. Devlet, önünü açar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.