Hava Durumu

Sönmez Koç'a 45. yıl ödülü

Sönmez Koç Oto, Ford Otosan birlikteliğinde geride bıraktığı 45 yılı Ali Koç'tan aldığı ödülle taçlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Koç'a 45. yıl ödülü

TÜRKİYE'NİN EN KÖKLÜLERİNDEN
1973'te başladığı serüvenle şehrin en eski otomobil bayilerinden biri olmanın gururunu yaşayan Sönmez Koç Oto İcra Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç geçen hafta Barcelona'da düzenlenen törende Türkiye'nin de en köklü bayilerinden olduğunu gösteren 45.yıl ödülünü bizzat Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç'un elinden aldı.
Sönmez-Koç Oto Tic. A.Ş., Ford Otomotiv Sanayi A.Ş'nin satış, servis ve yedek parça hizmetlerini sunan yetkili bayisi olarak Ford marka otomobil, hafif ticari ve ticari araç satışının yanı sıra aylık 1700 araç giriş kapasitesi ile hizmet veren servisi ile otomotiv ve ticari araçların yedek parça ve servis hizmetlerini de sunuyor.

'2018 BİZİM YILIMIZ OLACAK'
Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Osman Çağalıkoç , Bursa'nın en eski bayisi olduklarını ifade ederek, "Sönmez Koç Oto olarak hep ilklere imza attık. Bursa'nın en eskisi biziz. Otomotiv sektöründe 45 yılı geride bırakmak kolay değil. Yeni model Tucson ve Ecosport ST Line araçlarımızın da Türkiye'deki ilk satışları bizim bayimizde gerçekleşti. 2018 bizim yılımız olacak" diye konuştu.
"Ford'un Bursa'daki Adresi" sloganıyla Bursa otomotiv sektörünün nabzını tutan Sönmez-Koç Oto, bünyesinde yer alan Sönmez Sigorta ve Sönmez Koç Genel Hizmetler olmak üzere 1300 m2 satış bölümü, 2410 m2 servis bölümü, 1200 m2 kaporta ve boya bölümü, 450 m2 yedek parça bölümünden oluşan toplam 5360 m2 kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.