Hava Durumu

Sönmez Medya'ya 3 ödül

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak organize edilen "BGC 2016 Başarı Ödülleri Yarışması" sonuçlandı. Yarışma kapsamında Sönmez Medya çalışanları da ödüle layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Medya'ya 3 ödül

2016'da yaşamını yitiren BGC üyeleri Erhan Tamiş ve Yunus Hakan Güler adına organize edilen yarışmanın ödül töreninde konuşan BGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, "Özellikle genç meslektaşlarımızın mesleki başarılarının ödüllendirilmesini içeren yarışmamız, bu yıl 18 dalda organize edildi. Yarışmamıza 97 meslektaşımız 163 eserle aday oldu. Jüri üyelerimizin değerlendirmesi sonucu 16 eser başarı ödülü, 18 eser de mansiyon kazandı" dedi.

Ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, 70. yılını kutlayan Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin, Bursa'ya ve Bursa basınına önemli katkıda bulunduğuna dikkat çekti. Yarışma kapsamında, Bursa Hakimiyet gazetesi adına Gazete Magazin Mizanpaj dalında Nilgün Liman başarı, Spor Mizanpaj dalında Uğur Dinar başarı, Gazete Genel Mizanpaj dalında Senem Salı mansiyon ödülü aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.