Hava Durumu

Sönmez Medya'ya "Yeni Hayat" ziyareti

Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, KalDer Genel Sekreteri Aykan Kurkur ve KalDer Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Toygar, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün'ü 14-15 Nisan'da yapılacak olan 15.Kalite ve Başarı Sempozyumu öncesinde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Medya'ya "Yeni Hayat" ziyareti

KalDer ile Bursa Sanayicileri ve İş adamları Derneği BUSİAD'ın işbirliği ve Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçıları Birliği'nin desteğiyle düzenlenecek olan 15.Kalite ve Başarı Sempozyumu hakkında bilgiiler paylaşan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Elbay, 2 gün sürecek olan etkinliğin ana temasının "yeni hayat" olacağını belirterek, şunları söyledi:

"15.Kalite ve Başarı Sempozyumunda uzman konukların katılımıyla sürdürebilirlik, ekonomi, rekabet, değişim, eğitim,Endüstri 4.0, evrensel değerler, çevre, iklim değişikliği, yaşanabilir gelecek konuları tartışmaya açılıyor."

KalDer'in etkinliklerini takdir ettiklerini ifade eden Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, "14 Nisan'da başlayacak olan Kalite ve Başarı Sempozyumu KalDer'in marka etkinliklerinden biri. Biz de Sönmez Medya olarak kaliteli ve nitelikli hizmet verme konusunda üzerimize düşeni yerine getiriyoruz" dedi. (Burcu SEKMEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.