Hava Durumu

Sörloth için resmi açıklama!

Liglerin tamamlanmasıyla birlikte transfer piyasasında adı en fazla dolaşan isim hiç kuşkusuz Alexander Sörloth... Türkiye'de gol kralı olan yıldız futbolcuyu Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da takip ediyor. Bu sezon Leipzig'de fazla forma şansı bulamayan golcü isimle ilgili yeni bir açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sörloth için resmi açıklama!

Alexander Sörloth hangi takıma gidecek?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Bordo mavili kulübün transferleri ile ilgili konuşan Ağaoğlu merak edilen konuları yanıtladı. Cornelius defterinin kapandığını söyleyen Ağaoğlu, Sörloth konusunda ise karar beklediklerini söyledi. Ağaoğlu'nun Haber61'e yaptığı açıklamalar şöyle:

CORNELIUS DEFTERİ KAPANDI

"Oyuncunun istediği ücret Trabzonspor'un karşılayabileceği bir ücret değil. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Kimse bizim adımıza hesap yapmasın. Biz geldiğimizde galibiyet için ödenen para 3.5 Milyon TL'ydi. Euro 4.20'ydi. Yani galibiyet için aldığımız para 820 bn Euro'ydu şimdi o para 4'te 1 azaldı. Bugün 195 Bin Euro alıyoruz. Trabzonspor sabit gelirleri az olan bir kulüp. İstanbul kulüplerine oranla 5'te 1 gelirimiz. Transfer haberleri, yakıştırmalar falan yaparken ona göre yapmak lazım. Hesap yapmazsak 3 yıl önceki gibi olur. Trabzonspor'u bu konuma düşürmeye kimsenin hakkı da haddi yok. Uçuk kaçık transfer haberleri toplumu heyecanlandırıyor ama realite var. Cornelius dosyası kapanmıştır o maliyeti Trabzonspor karşılayamaz."

"Sörloth'un önümüzdeki yıl kiralanmasına ya da satışına diyelim onay verdiler. Gelen teklifi önce bize iletmek teklif etmek zorundalar. Hala 3-4 kulüp istiyor deniyorsa muhtemelen farklı amaçlar için söyleniyor. O gün ifade ettiğim şu bunun kararını Leipzig verecek. Oyuncu için seneye ne düşünüyorlar bunun kararını verecekler. Ondan sonra süreç yürür. Trabzonspor'a mı gelir, yoksa İspanya veya başka bir yere mi gider. Biliyorsunuz Redbull Salzburg da onların kulübü."

TRANSFERLERİN ERKEN BİTMESİ HAYIRLI OLMADI

"Anlaştığımız iki oyuncuyu bu kadar erken getirmemiz de çok hayırlı olmadı herhalde birbiri ardına transfer hamlesi bekleniyor. Ligler daha yeni bitti. Takımlar bir nefes alsın."

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Ekuban'a resmi teklif olup olmadığı sorusuna yanıt veren Ağaoğlu "Hiçbir futbolcuya resmi teklif yok" dedi. Başkan, transferler ilgili son olarak bazı isimlerle görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

"BİZİM U19 TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ"

Son olarak U19 takımının Beşiktaş'ı 8-2 yendiği maçla ilgili görüşü sorulan Ağaoğlu "Gençleri pandemi süreci çok ciddi şekilde etkiledi. Yoksa ara verme olayı olmasa alt gruplarda çok farklı hesaplarımız vardı. Bunun yalnızca Trabzonspor'a değil Trabzon futboluna da yansıması olacaktı. Bizim U 19'umuz Türkiye'nin en iyi U19'u." şeklinde konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.