Hava Durumu

Sörloth'un öncelik hakkı Trabzonspor'da!

Norveçli futbolcuya eğer Türkiye'den bir teklif giderse Alman Leipzig kulübü konuyu, transferde önceliği olan Trabzonspor'a bildirmek zorunda.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2021 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2021 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sörloth'un öncelik hakkı Trabzonspor'da!

Trabzonspor'un 20 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonus karşılığında Leipzig'e sattığı Alexander Sörloth'un Türkiye'ye dönüş şartlarının detayları ortaya çıktı. Takvim'de yer alan habere göre, Alman kulübünün Trabzonspor'la yaptığı protokole göre Leipzig, Sörloth'u bir Türk takımına satmak ya da kiralamak isterse önce Bordo-Mavililer'e bilgi vermek zorunda. Aynı zamanda Türkiye içinde Sörloth'un transferinde de öncelikli hak Trabzonspor'da.

Eğer Bordo-Mavililer, Sörloth'un transferini düşünmediğini Leipzig'e bildirirse, o zaman Alman kulübü Süper Lig'den diğer takımlarla masaya oturabilecek.

Alınan bilgilere göre Norveçli yıldız Leipzig'den ayrılmayı düşünmüyor. Ancak Sörloth kararını değiştirirse ilk tercihi Trabzon olacak.

ALMANYA'DAN TALİPLERİ DE VAR

İsmi Trabzon, F.Bahçe ve Beşiktaş ile anılan Sörloth'a Bundesliga'dan da talipler olduğu öğrenildi. Leipzig, Viking ile ilgili henüz kesin kararını vermedi.

Leipzig formasıyla geride bıraktığımız sezon etkili bir performans sergileyemeyen Sörloth 28 maçta 5 gol atabildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.