Hava Durumu

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor!

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ettiği olaylı gecede, tartışmaların odağında olan isim Gökhan Çıra'nın 2015 yılında Fernando Muslera ile çekildiği fotoğraf gün yüzüne çıktı. Çıra, dün akşam yaptığı açıklamada Muslera'nın kendisine saldırdığını ifade etmişti.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2019 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2019 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor!

Galatasaray alt yapısından yetişen Çıra'nın, maç sonunda kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü Muslera ile 2015 yılılnda sarı kırmızılı kulübün U19 takımında forma giydiği dönemde çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

23 yaşındaki Gökhan Çıra, deplasmanda 2-0 kazandıkları Galatasaray karşılaşmasının ardından sosyal medya paylaşımı ve sözleri ile Galatasaray camiasının büyük tepkisini çekmişti.

ÇIRA-MUSLERA GERGİNLİĞİ

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera da maçın ardından genç futbolcu Gökhan Çıra'ya tepki göstermişti. Çıra, Muslera'nın kendisini darp ettiğini iddia etmişti. Muslera da herhangi bir darp eylemi olmadığını ve Çıra'nın yetiştiği kulübe saygı göstermesi gerektiği yönünde uyarılarda bulunduğunu belirtmişti.

MUSLERA'YLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ

Maçın ardından tartışmaların ortasındaki isim olan Çıra'nın 2015 yılında Muslera ile çekildiği fotoğraf gün yüzüne çıktı. Kamuoyuna sızan fotoğrafta Çıra, Galatasaray alt yapısında oynarken Muslera'yla samimi bir poz verdiği görülüyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.