Hava Durumu

Sosyal medyada skandal görüntüler paylaşan Alihan Ş. gözaltına alındı

Sosyal medya üzerinden Türk bayrağına, Mustafa Kemal Atatürk ve 2015 yılında Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Aslan'a yönelik hakaret içerikli söylemlerde bulunan A.Ş. yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medyada skandal görüntüler paylaşan Alihan Ş. gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri, görüntülerde yer aldığı tespit edilen 18 yaşından küçük A.Ş.'yi Kağıthane'de yakalayarak gözaltına aldı.

A.Ş.'nin, "5816 Sayılı Kanuna Muhalefet", "Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılama" , "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" ve "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçlarından bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

TUTUKLANMASI İÇİN BİNLERCE TWEET ATILDI

"Sapık Alihan" adlı Youtube kanalında Alihan Ş. isimli şahsın, paylaştığı videolar sosyal medyada infial yarattı. Paylaşımlara tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle binlerce paylaşım yaptı.

Paylaşılan şok edici görüntülerin ardından sosyal medya ayağa kalktı ve #SapıkAlihanTutuklansın etiketi Twitter'da Türkiye Gündemi'nde birinci sıraya çıktı.

Başka videolarında ise bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden Alihan Ş. için Twitter'da #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle tutuklanma çağrısında bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.