Hava Durumu

Sosyal medyada yeni bir akım başladı

“Gezi Parkı”eylemleri bilindiği üzere yaklaşık 1 haftadır ülke gündeminde en üst sırada…

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2013 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2013 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medyada yeni bir akım başladı

Bu süreçte sosyal medya kullanıcıları Facebook, Twitter’da bilgi ve fotoğraf paylaşımlarında bulunurken,  web. tv’de de canlı yayınlar ve olay yerlerinden çekilen videolarla ülkenin her yerinden olayların nabzını tuttu ve tutmaya devam ediyor.

Sosyal medyanın gücünü kanıtladığı “Gezi Parkı” eylemlerinde Twitter ve Facebook’ta kullanıcılar fotoğraf ve bilgileri paylaştı, gruplar kurdu, ülkenin her yerinden anında bilgiler yayınladı. Web.tv tarafında da kullanıcılar kendi kanallarını kurdu, kanalları üzerinden bulundukları alanlardan cep telefonları ile canlı yayınlar yaptı, anında görüntü akışını sağladı.

Başta geziparki.web.tv, Ozgurlugunesahipcik.web.tvkanalı olmak üzere web.tv kullanıcılarına kendi medyasını yaratma imkânını sundu. Eylemlerin başladığı andan itibaren Facebook ve Twitter yazılı basın gibi 24 saat hiç durmadan bilgi akışını sağlarken  Web.tv  canlı yayın arabası gibi yine 24 saat Türkiye’nin her yerindeydi. Üstelik kullanıcılar sadece cep telefonlarını kullanarak canlı yayın yaptı ve görüntüleri paylaşabildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.