Hava Durumu

Sow ters kaleye attı

Eski Fenerbahçeli Moussa Sow, Kadıköy'de krallar gibi karşılandı. Rakip fileleri havalandıramayan Sow Fenerbahçe'nin beraberlik golünü kaydetti. Sow kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda da topu Fenerbahçe filelerine gönderemedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sow ters kaleye attı

I HABER İrem ÖZYILMAZ I

KARİYERİNDEKİ İLK GOL
Ligin devre arasında Bursapor'a transfer olan Moussa Sow hakem Fırat Aydınus kadar maça damgasını vuran isim oldu. Maç öncesinde eski takımının taraftarlarının alkışları eşliğinde sahaya çıkan Senegalli futbolcu, Sarı Lacivertli tribünleri selamladı. Karşılaşmanın ilk yarısı boyunca hiçbir varlık gösteremeyen Moussa Sow ikinci yarıda Bursaspor'da yenilgiyi hazırlayan en önemli isim oldu.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Furkan Soyalp'in takımını öne geçiren golünden hemen sonraki pozisyonda Fenerbahçe'nin kullandığı serbest atışta ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderen Moussa Sow, kariyerinde ilk kez kendi kalesine gol attı. Sow ilerleyen dakikalarda Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonu cömertçe harcarken, 2-1 kaybedilen maç sonunda gözyaşları içinde sahayı terk etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.