Hava Durumu

Soyunma odasında asker tıraşı

Bursaspor Erzurumspor'u 2-1 yendi, maç sonunda soyunma odasında coşku tavan yaptı. Yeşil Beyazlı futbolcular takımın iki antrenörünü askere uğurlamanın da coşkusunu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Soyunma  odasında asker tıraşı

İLK MAKAS AYTAÇ VE YUSUF'TAN

Bursaspor Erzurumspor'u 2-1 yenerken maç sonu soyunma odasında galibiyet sevinci ile birlikte asker uğurlamasının mutluluğu yaşandı. Teknik direktör Samet Aybaba'nın yardımcılarından Selçuk Erdoğan ve Emre Oğuz maçın hemen sonrasında vatani görevlerini yerine getirmek için kışlanın yolunu tuttu. Soyunma odasında hem Selçuk Erdoğan hem de Emre Oğuz'un saçları asker tıraşı şeklinde başta Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara tarafından kesildi. Futbolculardan Umut Meraş Antalyaspor galibiyetini her iki antrenöre hediye edeceklerini söyledi.

25 PUANLIK HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ

Soyunma odasından yeni imajıyla çıkan antrenör Selçuk Erdoğan ise futbolculara galibiyete ulaştıkları için teşekkür etti. Genç çalıştırıcı, "Çok mutluyum gerçekten. Askere galibiyetle gitmek istiyordum. 21 günlük bedelli askerliğimi tamamlayıp geleceğim. Geldiğimde de takımımız hedefimize ulaşmış olur. Önümüze minimum 25 puanlık bir hedef koyduk. Bursaspor'u seviyorum. Ortamı seviyorum. İnsanları seviyorum. Bursaspor'un da daha iyi yerlere gelmesini istiyorum. Gerçekten buna ihtiyacımız var. Umarım her şey güzel olur." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.