Hava Durumu

Sözümüzün arkasındayız

Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu, işçilere gönderdiği mesajda işe dönme çağrısını yeniledi. Üretmeden kazanmanın mümkün olmadığını dile getiren Eroldu, zam sözü verip, hiçbir çalışan hakkında yasal işlem yapılmayacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2015 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sözümüzün arkasındayız
Çalışanlarına "Değerli Arkadaşlarım" diye hitap eden Eroldu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Dün sizlerle yaptığım görüşmede, bugün vardiyanızda olmanızı beklediğimizi, eylemlerin sona ermesi ve üretime başlanması durumunda hiçbir TOFAŞ işçisinin yasal bir işleme tabi tutulmayacağını, kimsenin işten çıkarılmayacağını belirtmiştim. Ayrıca işçilerimize ilave maddi imkân sağlanması konusunda çalışmalarımızı 1 ay içinde tamamlayarak sizlerle paylaşacağımızı açıklamıştım. Bugün de sözümüzün arkasındayım. Biz elimizden gelen çabayı gösterirken; durumun, işçilerimiz, aileleri, Tofaş, otomotiv sanayimiz ve ülkemize zarar veren bir noktaya ulaştığını üzülerek görmekteyiz. Hepimiz yorulduk ve sizler de bizler de yıpranıyoruz. Bir kez daha 'Üretmeden kazanmak mümkün değil' diyorum.

Otomotiv sektörü, ülkemiz sanayii ve ekonomisinin lokomotifidir. Gelin sektörümüzde bugüne kadar olduğu gibi işçi - işveren barışını sürdürelim. Ülkemiz sanayiinin yüz akı olmaya, dünya standartlarında üretim yapmaya, Ar-Ge ve inovasyon becerilerimiz ile teknoloji geliştirip ihraç etmeye devam edelim. Hepimizin ortak çıkarı ve en büyük temennisi bu olmalıdır. Hepinize tekrar çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen tek bir işçimiz dahi bu süreçten zarar görmeden, işinize, şirketimize, sanayimize ve ülkemize sahip çıkın, işinize dönün."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.