Hava Durumu

Spor dünyasından Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervi paylaşımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi" diyerek müjdeyi verdi. Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Tuna-1'deki sondajında hamd olsun 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Spor dünyasından Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervi paylaşımları

Erdoğan'ın bu tarihi müjdesi sonrası Süper Lig ekiplerinden de Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervi ile ilgili paylaşımlar geldi.

İlk olarak Fenerbahçe Kulübü, Twitter hesabından "Müjdeler olsun" hashtagini kullanarak "Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz" mesajını paylaştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu ise mesajında "Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz'de keşfettiği tarihi doğalgaz rezervinin, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da "Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz'de keşfettiği doğalgaz rezervi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" yazdı.

Galatasaray Kulübü: Fatih Gemisi'nin Karadeniz'de yaptığı sondaj çalışmaları neticesinde keşfedilen doğalgaz rezervinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileriz.

İttifak Holding Konyaspor: Yıllarca özlemle, umutla beklediğin gemi geldi, İsmail Abi! Ülkemize, milletimize hayırlı, bereketli olsun. Avuç açma #MüjdelerOlsun Türkiye'm!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.