Hava Durumu

Sporculardan Dündar`a teşekkür

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden Hamzabeyspor Kulübü yöneticileri, spora verdiği destekten dolayı Dündar’a teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2012 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2012 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sporculardan Dündar`a teşekkür
Osmangazi Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine verdiği destek takdir topluyor. İhtiyaç duyulan mahallelere tesis kazandıran, spor kulüplerine malzeme desteği veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a Türk sporuna katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan Hamzabeyspor Kulübü yöneticileri, gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti.
Kendilerinin de bir sahaya ihtiyaç duyduklarını aktaran Hamzabeyspor Kulübü Başkanı Sabahattin Ekici, Başkan Mustafa Dündar’a spor kulübünün flamasını ve formasını hediye etti. Hamzabey Muhtarı Şaban Gülen ise, mahalleye kazandırılan hizmetlerden ve Başkan’ın ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Merkezden en uç noktalara kadar her yere hizmet götürmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Mustafa Dündar ise, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra mahallelerin temsilcisi spor kulüplerine de önem verdiklerini belirtti. Tesis kazandırma noktasında da alan ve mevcut şartların el verdiği ölçüde çözüm ürettiklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dündar, Hamzabeyspor Kulübü’ne başarılar diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.