Hava Durumu

'Sporda başarılara abone olacağız'

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Masa Tenisi Branşı Süper Ligi’ni ikinci olarak tamamlayan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Bayan Takımı’nı başarılarından dolayı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2012 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2012 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sporda başarılara abone olacağız'

Oynağı 30 maçtan 27’sini galip olarak tamamlayarak 56 puanla Masa Tenisi Süper Ligi’ni ikinci olarak tamamlayan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan A Takımı oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Gönül Dostları Sofrası Sosyal Tesisleri’ndeki ziyarette, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu As Başkanı Cemil Ünlü ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da hazır bulundu. Başarılarından dolayı genç sporcuları kutlayan Başkan Altepe, A Takımı antrenörü Ersin Sunay ile oyuncular Özge Şenel, Elena Dukava, Sibel Remzi, Filiz Bozkurt ve Zeynep Ayaz’ı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
Türkiye’nin futbol dışındaki branşların genellikle belediyeler tarafından desteklendiğini hatırlatan Altepe, bu konuda Bursa’nın örnek iller arasında yer aldığını hatırlattı. Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın da birinci lige çıktığını hatırlatan Altepe, “Hemen her branşta güzel başarılar elde ediyoruz. İnşallah bundan sonra da başarılara abone olacağız. Sizler elde ettiğiniz bu başarılarla küçük yaştaki sporculara da örnek olacaksınız. Sizin daha iyi şartlarda idman yapmanız, müsabakalara en iyi şekilde hazırlanmanız için biz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu As Başkanı Cemil Ünlü de masa tenisi başta olmak üzere tüm spor branşlarında sağlanan destekler sebebiyle Başkan Altepe’ye teşekkür ederek, bir raket takımı hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.