Hava Durumu

Stoch Bursaspor'da

Fernandao, Şener ve Ozan Tufan’dan sonra Bursaspor’dan Sarı Lacivertli kulübe transfer olan son isim Volkan Şen oldu. Yeşil Beyazlılar bu transfere karşılık 2,5 milyon Euro ve kiralık olarak Miroslav Stoch’u aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2015 06:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2015 06:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Stoch Bursaspor'da
Bursaspor’dan bu sezon Fenerbahçe’ye giden 4’üncü futbolcu Volkan Şen oldu. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte önce sözleşmesi biten Fernandao, sonra 5 milyon TL’ye serbest kalır maddesi uygulanan Şener Özbayraklı ve 7 milyon Euro karşılığında Ozan Tufan Sarı Lacivertli Kulüple anlaşmıştı. Yeşil Beyazlı takımda kadro dışı bırakılan Volkan Şen Fenerbahçe ile anlaşarak Özlüce’den Kadıköy’e giden son Bursasporlu futbolcu oldu.  Fenerbahçe kulübü dün öğle saatlerinde Volkan Şen’le birlikte bazı oyuncularla görüşüldüğü yönünde çıkan haberleri resmi siteden yalanlamış, daha sonra düzeltme yaparak Volkan’ın ismini listeden silmişti.

2,5 MİLYON EURO + STOCH

Öğleden sonra iki kulübün avukatları sözleşmenin detayları konusunda mutabakata vararak el sıkıştı. Transfer haberini ilk olarak Bursaspor duyurdu. Resmi siteden yapılan açıklamada “Fenerbahçe ile Volkan Şen konusunda görüşmelere başlanılmıştır” denildi. Bursaspor Volkan Şen için bonservis bedeli olarak 2,5 milyon Euro alırken, Sarı Lacivertlilerden Miroslav Stoch’u kiraladı. Stoch’un yıllık ücretinin yüzde ellilik bölümünün Fenerbahçe tarafından karşılanacağı öğrenildi.  Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılarak Bursaspor’a ikinci kez transfer olan Volkan Şen Yeşil Beyazlı takımda geçen sezon adeta ikinci baharını yaşamış ve Milli Takım’a kadar yükselmişti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.